skip to Main Content
Jouw ambitie
onze uitdaging

Werknemer

Je zoekt een leuke baan, die optimaal bij je past binnen een organisatie waarin je je thuis voelt. Je wilt ondersteuning van ervaren arbeidsbemiddelaars met een gedegen netwerk, die interesse hebben in jou persoonlijk, je wensen en je eisen. Mensen die kansen voor je zien. Selectin is in staat zich in te leven in jouw situatie en die ene geweldige baan voor je te vinden.

We ontmoeten je graag persoonlijk. Bij een vacature kunnen we dan meteen samen beoordelen of jij de ideale kandidaat bent. We kijken dan naar jouw ervaring, persoonlijkheid en voorkeuren. Bij onze opdrachtgever kijken we naar het functieprofiel, de wensen/eisen en de bedrijfscultuur. In gezamenlijk overleg beslissen we of we je bij onze opdrachtgever gaan voorstellen.
Als je die geweldige baan met onze hulp hebt gevonden besteden we na plaatsing aandacht aan een evaluatie met zowel jou als je nieuwe werkgever. We willen namelijk graag weten hoe het met je gaat en of je tevreden bent over onze samenwerking.

Werkgever

In een continu veranderende arbeidsmarkt is het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde medewerkers belangrijk, maar ook tijdrovend. Daarom is het prettig om te weten dat wij u graag met persoonlijke betrokkenheid en relevante dienstverlening snel van geschikte medewerkers voorzien, zowel tijdelijk als vast.

Kwaliteit staat daarbij hoog in het vaandel. Wij werken graag samen voor de lange termijn. Het leren kennen van onze opdrachtgevers, de betreffende cultuur, mentaliteit en toekomstvisie is mede bepalend voor een succesvolle samenwerking. Het werven en selecteren van de juiste kandidaten is veel meer dan het kijken naar harde functiecriteria. De persoonlijkheid, ambitie en mentaliteit die passen bij het bedrijf zijn mede de succesfactoren bij een geslaagde bemiddeling.

Selectin werkt reeds vele jaren samen met gerenommeerde opdrachtgevers, daar kunnen wij u veel over vertellen. Nog beter vinden wij het dat u onze dienstverlening zelf gaat ervaren! Wij verrassen u graag met onze visie op arbeidsbemiddeling en wat dit voor u betekent.

Selectin personeelsdiensten

Onze lijfspreuk:

"Geef mij de baan die bij mij past en ik hoef nooit meer te werken"

Back To Top