skip to Main Content

Eind mei ben ik door Selectin benaderd voor een openstaande vacature. Een intakegesprek was snel gepland. In korte tijd heb ik via Selectin een aantal veelbelovende sollicitatiegesprekken kunnen voeren. Ik heb Selectin ervaren als een flexibele, kritische en mensgerichte organisatie. Een hele fijne organisatie om mee samen te werken. Wie weet kunnen we in de toekomst iets voor elkaar betekenen!

Ik heb Selectin ervaren als een betrouwbaar, open en professioneel bedrijf. Het waren prettige gesprekken waarin vertrouwen, openheid en echtheid centraal stonden. Meteen kon ik merken dat het doelgericht bedrijf is met de nodige kennis en ervaring in huis! Al met al kan worden gesteld dat het heel prettig samenwerken is met Selectin Personeelsdiensten.

Selectin heb ik ervaren als een prettige en informele organisatie met kennis van zaken. Ze besteden veel tijd aan je. Onder meer om te bepalen of een functie bij je past en als je een sollicitatiegesprek hebt geven ze je ter voorbereiding nuttige tips en trucs.

Back To Top